2286072209 Μιαούλη 2 - Οία, Σαντορίνη g.zervas@hotmail.com
hero image

 

 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ζέρβας Γεώργιος | Ιατρός Γενικής Ιατρικής Οία Σαντορίνη Κυκλάδες
 

Ο Γεώργιος Ζέρβας του Αντωνίου γεννηθείς το 1972, αρίστευσε κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Ιατρική Σχολή της πόλης Κατάνιας Ιταλίας όπου και ολοκλήρωσε το 2003.
Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις δυνάμεις εθνοφυλακής με την ειδικότητα του οπλίτη Ιατρού το 2006.
Πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου ως αγροτικός Ιατρός στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, στο περιφερειακό Ιατρείο Σενίκου και στο κέντρο υγείας Βουτσαρά του Νομού Ιωαννίνων το διάστημα 2006 - 2008.
Ειδικεύτηκε από το 2010 έως και το 2015 ως Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό, όπου  εκπαιδεύτηκε κι εργάστηκε στα τμήματα Παθολογίας, Χειρουργικής, Καρδιολογίας, ΩΡΛ, Οφθαλμολογίας, Μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς και στα τμήματα επειγόντων περιστατικών Παιδιατρικής στο παράρτημα του νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού, Δερματολογίας του νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός, Γυναικολογίας του νοσοκομείου Έλενα  Βενιζέλου, Ψυχιατρικής του νοσοκομείου Αθηνών Αιγινήτειο και στο Κ.Υ Κορωπίου.
Ο Ιατρός έχει συνεργαστεί με την Νευροψυχιατρική Κλινική Αθηνών Παναγία Γρηγορούσα, το θεραπευτήριο Σωτήρ Αθηνών και με το Αττικό θεραπευτήριο Αθηνών.
Από το 2015  διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στην περιοχή της Οίας  – Σαντορίνης, είναι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΥΥ.
Ο ιατρός βρίσκεται σε διαρκή παρακολούθηση της εξέλιξης της ιατρικής επιστήμης, παρακολουθεί τακτικά ιατρικά συνέδρια, και είναι εγγεγραμμένος στην Παγκόσμια Οργάνωση των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών (WONCA).    
Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη κι ένα γιο.
Ξένες γλώσσες : Αγγλικά και Ιταλικά 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το ιατρείο μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για επείγοντα περιστατικά.